Klik HER og du kommer videre til klinikkens patientportal. Første gang du besøger patientportalen, skal du oprettes som bruger. Dette sker ved at klikke på ” Opret ny bruger ”. Udfyld herefter felterne med oplysningerne om dig selv. Når skemaet er udfyldt, skal du klikket på “opret bruger”. Den E-mail adresse du opgiver, bruger vi til at sende et aktiveringslink fra breitingplastikkirurgiskklinik.dk. Klik på aktiveringslinket, og du vil her kunne se, at du er aktiveret som bruger.

Du kan nu logge ind på patientportalen med brugernavn og password eller dit NemID. Via patientportalen kan du sende besked til klinikken og læse svar fra klinikken. Det er den e-mail adresse, du har oplyst ved oprettelsen, som vi bruger, når du får besked om, at der ligger nye beskeder til dig på Patientportalen.

SÆRLIGT VEDR. BØRN UNDER 15 ÅR: Børn under 15 år SKAL oprettes særskilt som brugere. Det kan gøres ved at klikke på ”Opret bruger under 15 år”.
Henvender du dig vedr. et barn under 15 år, SKAL det ske via barnets brugerprofil. Det betyder f.eks., at du som forælder ikke skal skrive til klinikken om dit barn via din egen brugerprofil. Du skal benytte barnets brugerprofil.

 

Sådan logger du ind på Patientportalen når der kommer besked fra lægen

Gå ind på vores hjemmeside www. Breiting Plastikkirurgisk Klinik, klik i højre hjørne og du kommer videre til klinikkens patientportal. Første gang du besøger patientportalen, skal du oprettes som bruger. Dette sker ved at klikke på ” Opret ny bruger ”.

Udfyld herefter felterne med oplysningerne om dig selv.

Når skemaet er udfyldt, skal du klikket på “opret bruger”. Den E-mail adresse du opgiver, bruger vi til at sende et aktiveringslink fra breitingplastikkirurgiskklinik.dk. Der kan gå op til 15 minutter. Klik på aktiveringslinket, og du vil her kunne se, at du er aktiveret som bruger.

Du kan nu logge ind på patientportalen med brugernavn og password eller dit NemID. Via patientportalen kan du sende besked til klinikken og læse svar fra klinikken. Det er den E-mail adresse, du har oplyst ved oprettelsen, som vi bruger, når du får besked om, at der ligger nye beskeder til dig på Patientportalen.

Hvis linket ikke virker

  1. Prøv igen efter 10 minutter eller
  2. Check om mailen ligger under spam, forsøg evt. fra en anden pc/telefon eller
  3. Kontakt klinikken på tlf. 45865768 ml. 8.00 – 12.30